voorbeeld

Camping aan het water in Friesland H1

img1Het gezellige dorp Kollum ligt op de grens tussen de Friese Wouden en het noordelijk kleigebied. Aan de noordzijde zijn de historische terpen temidden van de weilanden, akkers, de zeedijk en het prachtige wad.

Ten noordoosten van Kollum ligt het Lauwersmeer en het Kollumeroord, een rijk natuurgebied. Ten zuiden van de lijn Dokkum-Kollum begint het Woudengebied, de zandgronden, een prachtig beschut landschap, een coulissenlandschap met mooie boomwallen en elzen-singels.

Het gezellige dorp Kollum ligt op de grens tussen de Friese Wouden en het noordelijk kleigebied. Aan de noordzijde zijn de historische terpen temidden van de weilanden en het prachtige wad.

Diverse Wandel- en fietspaden H2

img2Minicamping Uit & Thuis grenst aan diverse wandel- en fietspaden, vaarten en sloten, hierdoor is het een ideaal vertrekpunt voor het maken van diverse wandel-, fiets- en vaartochten. Wilt u wat betreft fietstochten langs de knooppuntroutes in onze regio thuis alvast wat uitstippelen, kijk dan op www.falk.nl. Hier begint alvast het (t)huiswerk en de voorpret van uw vakantie!

De camping ligt direkt aan de Stroobossertrekvaart, die in verbinding staat met o.a. De Rijd, De Zwemmer, het Kollumerkanaal en het Lauwersmeer.

Het gezellige dorp Kollum ligt op de grens tussen de Friese Wouden en het noordelijk kleigebied. Aan de noordzijde zijn de historische terpen temidden van de weilanden, akkers, de zeedijk en het prachtige wad.

Sfeerimpressie H3

Opsomming voorbeeld H3

  • Voorbeeld opsomming item 1
  • Voorbeeld opsomming item 2
  • Voorbeeld opsomming item 3
  • Voorbeeld opsomming item 4

Reserveren